Det var en gång ett magiskt land långt, långt bort som stod inför systemkollaps. Folk ska ha rättigheter – och så var det det här med grönsakspriserna.

SNUSBRUN är en humorföreställning om en allt mer kaosartad samtid. Vi frågar oss hur det kommer sig att fascismen gror och sjunger en sång om facket. Kan det vara så att Prinsessan Snövit har en syster som heter Snusbrun, som bara utelämnats ur sagorna? Vad har hon isåfall för sig?
NILLE är din local raging feministiska humorgrupp med antifascistisk agenda och politisk satir som spetskompetens. Vi har spelat på stans alla stora scener, men trivs bättre i safer space i parken, dit kulturmännen inte vågar komma.

1, 3, 4 och 5e juli i en park vid Zinkensdamm.
150 SEK
Rekommenderas från 13 år
Info om funkisanpassning, triggers etc: info@nilleteatern.com
ca. 1 h

PÅ SCEN: Linnea Tengroth, Kimiya Faghih, Thérese Jirek, Edda Edlund, Jenny Salomonsen, Hanna Sundwall, Mariam Namow
AV: Tora Enkvist
MUSIK: Edda Edlund, Agnes Westerlund Rase
PRODUKTION: Carolina Oscarsson


PARKUNDERHÅLLNING! Ingen försäljning på plats, tag med egen dryck, snacks, filt etc.

 

Originalkoncept 2016: Tora Enkvist, Carolina Oscarsson, Tora Melin, Frida Lusth, Nadine Lara Dil, Alicia Högfors Lindståhl, Edda Edlund, Samuel Skoglund, Agnes Westerlund Rase, Thérese Jirek

***
SNUSBRUN VILL SPELA HOS DIG!

Redan förra sommaren ville vi ta oss utanför tullarna med föreställningen, men resurser saknades. Nu gör vi ett nytt försök: HJÄLP OSS KOMMA UT TILL ER!

Att spela i förorter/ytterstad behöver inte vara så svårt, egentligen. Det vi behöver mest är kontakter på plats som kan hjälpa oss att hitta den ultimata spelplatsen och tipsa om hur vi når ut till ungdomar och unga vuxna just i ert område. Vi skulle även vilja få möjligheten att spela gratis – men då behövs hjälp från instanser/organisationer som kan sponsra föreställningen.

KONKRET

  • Finns det några bra, avskilda platser i ditt område där parkteater skulle kunna spelas?
  • Hur når vi ungdomar/unga vuxna från just ditt område?
  • Finns det några organisationer, ungdomsgårdar, skolor, församlingar eller kommunala/stadsdels-representanter som skulle kunna hjälpa oss att genomföra föreställningen i just ert område?
  • Finns det några resurser i ert område som skulle kunna hjälpa oss att få spela föreställningen gratis?

Hör av dig!

info@nilleteatern.com